Verf: Niet zomaar ‘een kleurtje’

Door De Oplossers

Verf is het product bij uitstek dat beschermt en onderhoudt. Door kwalitatief hoogwaardige verfsystemen te kiezen krijgen onder andere muren, kozijnen en deuren een langere levensduur en belanden ze niet op de afvalberg. Verf draagt zo dus flink bij aan duurzaamheid! De verven op zich zijn ook steeds milieuvriendelijker. De toplak Sigma S2U Allure is voor 50% biobased en bevatten steeds minder oplosmiddelen.  Vrijwel alle muurverven van Sigma bevatten maximaal  1 gram ‘vluchtige organische stoffen’, dat is 30x minder dan de Europese norm.

Driessen Verf voelt zich net als de schilder, het onderhoudsbedrijf en/of de opdrachtgever verantwoordelijk voor het duurzaam onderhouden en behouden van vastgoed in Nederland. Dat is een dankbare, maar ook een gecompliceerde taak. Afhankelijk van de ondergrond, de weersomstandigheden en de situatie op de bouwplaats zijn er verschillende mogelijkheden om een duurzaam systeem aan te brengen. Allemaal zaken die Driessen Verf meeneemt in een vakkundige advies aan u.

Nieuwste diensten

Sigma ontwikkelde het totaalpakket ‘Real Estate Service’. Dit omvat verschillende diensten die zowel het rendement als de uitstraling van uw pand optimaliseren. Zo zorgen we er, samen, voor dat u uw vastgoedbeheer volledig onder controle heeft. Eén van de diensten is de Sigma Levensduurindicator. Hiermee bieden Sigma en Driessen Verf direct inzicht in het effect van materiaalkeuzes op de onderhoudscyclus. Het verlengen van het onderhoud met bijvoorbeeld 2 jaar kan economische voordelen opleveren maar ook nog eens tot 30% CO2 reduceren. Met de levensduurindicator weet je het op voorhand!

Kleurentrends

Kleur is essentieel voor de uitstraling van uw pand. Driessen Verf beschikt over ruime ervaring en expertise op het gebied van kleur. Wij kunnen een kleuradvies verzorgen, waarbij wij samen met kleurdeskundigen een op maat gemaakt advies geven voor een project. Dit kan ook gedigitaliseerd, waarbij foto’s kunnen worden bewerkt om u een goed beeld te geven van de uiteindelijke uitstraling van uw project in de nieuwe kleurstelling.

Driessen Verf
Vestigingen in Helmond, Eindhoven, Tilburg, Roosendaal, Breda, Oosterhout en Best.
Meer informatie op: www.driessenverf.nl.